Kiderült, mit kap minden évben Oszter Sándor feleségétől a házassági évfordulójukra

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Donatella Failoni vörös rózsa házassági évforduló Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor és felesége, Donatella Failoni idén ünneplik a 43. házassági évfordulójukat. Kiderült, hogy a jeles nap alkalmából Sándor helyett felesége lepi meg minden évben a férjét. 

Oszter Sándor és felesége, Donatella Failoni 43 éve élnek boldog házasságban, amire az elmúlt években minden évben méltóképpen megemlékeztek. Bár kicsit sajátos módon, ugyanis Sándornak zongoraművész felesége ajándékoz minden évben vörös rózsát és nem fordítva - írja a Blikk.

"Én vagyok szerintem az egyetlen férj, akit ezen az évfordulón a felesége lep meg vörös rózsával"

- mondta mosolyogva a Kossuth-díjas színész.

Oszter Sándor felesége Failoni Donatella olasz zongoraművész minden évben virággal köszönti férjét a házassági évfordulójukon Forrás: Facebook/Failoni Donatella

Oszter felesége, Donatella azt is elárulta, hogy áll ennek a hátterében.

"Az első házassági évfordulónkon kérdeztem Sándort, tudja-e, milyen nap van. Mire rávágta, szerda! Úgyhogy szépen lementem a virágboltba, majd vettem neki egy szál vörös rózsát, hogy figyelmeztessem"

- mondta a feleség.

A zongoraművész onnantól kezdve minden évben annyi szál rózsával lepte meg férjét, ahány éves évfordulót ünnepeltek.

"A 25. évben olyan sokat fizettem a virágüzletben, hogy attól kezdve csak egy szál rózsát kap. Amikor Japánban koncerteztem a házassági évfordulónkon, a világ másik feléről is elintéztem, hogy Sándorhoz eljusson az ajándék" - nyilatkozta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.