Szebeni István így próbál segíteni a nehéz helyzetbe került Gergely Róbertnek

Forrás: Gergely Róbert -
munkanélküliség Szebeni István koncert Gergely Róbert koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, lángosfutárnak állt Gergely Róbert.

A szórakoztatóipart sem kímélte a koronavírus: sok magyar előadó, színész, és zenész lett munkanélküli. Miután három héttel ezelőtt megtiltották a koncertek megrendezését, többek között Gergely Robi is úgy döntött, új munka után néz: az énekes most Törökbálinton szállít lángost. Robi története Szebeni István érdeklődését is felkeltette, és Facebook-posztban írta le, hogy próbál segíteni a bajba jutott zenészen.

"Gergely Robi làngosfutárkodik. Szeretem és rendkívül tisztelem azokat, akiknek nem büdös a munka, bármiről legyen szó. Hiszek abban, hogyha valaki tesz magáért, arra felfigyelnek és segítik. Gergely Robi 40 év énekes-színészi karrier után, 60 felett is beleállt az Élet adta nehézségekbe.

Mi szervezünk egy ingyenes, online karácsonyi műsort, amelyben olyan sztárok lépnek fel, mint a Korda házaspár, Szulák Andi, Varga Feri-Balássy Betty, Gájer Bálint. És most beszéltem Gergely Robival- Őt is felkértük, és megtisztel, Ő is elvállalta a szereplést.

Ugyan a közönség a laptopok és telefonok előtt ül majd, de mi is adhatunk egy picit. Mindenkinek.A részleteket, hogy mikor lesz a műsor, megírom majd. Szeretem a jó embereket. Ölelés

-írta Szebeni a posztban.

Forrás: Gergely Róbert

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.