Hoppá! Baleset érte Diana hercegnő menyasszonyi ruháját az esküvőn, így titkolta el

esküvő baleset ruha Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő esküvőjén óriási baleset történt, a menyasszony nagy napján valóra vált minden nő rémálma, megsérült a hercegnő ruhája. A bajt sikerült a helyszínen orvosolni és szerencsére senki nem vett észre semmit belőle. 

Óriási figyelemmel, több mint 750 millióan nézték végig, ahogy 1981-ben Diana hercegnő hozzáment Károly herceghez. Pazar esküvő volt, Diana lélegzetelállítóan festett gyönyörű menyasszonyi ruhájában.

Diana hercegnő és Károly herceg esküvőjükön a londoni Szent Pál-székesegyház lépcsőjén 1981. július 29-én. Forrás: Getty Images/1981 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Azt azonban akkor senki nem sejtette, hogy Diana legnagyobb rémálma vált aznap valóra, mikor a fehér ruhájában beparfümözte magát.

A parfüm ugyanis nemcsak a csuklójára, hanem a ruhájára is kifolyt. A sminkese, Barbara Daly azonnal a segítségére sietett és azt tanácsolta neki, hogy a kezével meg próbálja eltakarni a pici foltot, ami végül sikerült a hercegnőnek és így senki semmit nem vett észre a balesetből

- írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.