Köllő Babett: "Idegösszeroppanást kaptam"

Forrás: TV2 -
TV2 Köllő Babett Sztárban sztár idegösszeomlás Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden vágya volt Köllő Babettnek, hogy megsimerje az ország. Arra azonban nem gondolt, hogy a rengeteg szereplés, a médiában való folyamatos jelenlét lelkileg és fizikailag is kimeríti.

"Naphosszat tartó forgatások, fotózások és programok váltották egymást, délelőttönként pedig próbáim, esténként előadásaim voltak a színházban. Kívűlről biztosan úgy tűnt, hogy lubickolok a népszerűségben és a sikerben, éjszakánként azonban két-három órát tudtam csak aludni, és naponta vagy húszszor levert a víz, miközben igyekeztem magamban legyűrni a démonaimat. Odáig fajult a dolog, hogy egyszer, mikor a férjemmel elmentünk bevásárolni, már napok óta csak egy hajszál választott el a kiborulástól, holdkórosként bolyongtam a sorok között. A mosószerek előtt épp azon gondolkoztam, melyiket vegyem le a polcról, és közben ideg-összeroppanást kaptam. Andrásnak úgy kellett összekaparnia a földről. Nem akartam, hogy kórházba vigyen, cserébe ágybaparancsolt, és lemondta a hétre az összes programomat. Három napot aludtam egyhuzamban" - mesélte az egykori luxusfeleség a Best magazinnak. Hozátette, hogy sajnos a depresszióra is hajalmos: "A művészemberekre különösen jellemző, hogy a mélységeket ugyanolyan szenvedéllyel élik meg, mint a magasságokat, talán ennek köszönhető, hogy hajlamos vagyok a depresszióra."

Köllő Babett idegösszeomlást kapott Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.