Édesanyját is megfertőzte koronavírussal a Dancing with the Stars gyönyörű sztárja - Videó

Gelencsér Tímea Mokka Dancing with the Stars édesanyja Győrfi Dániel koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére Gelencsér Tímea és Győrfi Dániel is tünetmentesen vészelte át a koronavírus-fertőzést és ami hatalmas boldogság mindkettejük számára, hogy a héten lejárt a 10 napos karantén és végre visszatérhettek a próbaterembe is. Timi boldogsága azonban nem felhőtlen, ugyanis édesanyja elkapta tőle a Covid-19-et.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a Dancing with the Stars múlt heti adásában ketten, Gelencsér Tímea és Győrfi Dániel koronavírus-fertőzés miatt nem léphetett színpadra. A táncparkett két ördöge már túl van a 10 napos karanténon, nemrég a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában meséltek az elmúlt napokról, illetve Timi arról, hogy sajnos sikerült megfertőznie az édesanyját.

„Lelkileg nehéz ez az egész. A szüleimet nagyon féltem ettől vírustól, nehogy elkapják. És most konkrétan észrevétlenül az anyukámat megfertőztem. Úgy, hogy rajta kijött a tünet, én pedig teljesen jól voltam. Az a tudat, hogy akit nagyon szeretek és nagyon féltek, miattam beteg, szörnyű volt"

- mesélte szomorúan a szépségkirálynő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.