Farm VIP - Sydney van den Bosch: "Vele akarunk a legkevésbé egy fedél alatt élni"

Ambrus Attila Farm VIP Sydney van den Bosch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, új mérföldkőhöz érkezett a Farm VIP játéka. A két csapat összeköltözhet a parasztházban. Ez egyrészt öröm, ugyanis minddenki megszabadulhat a pajtabeli kényelmetlenségtől, másrészt feszültségforrás is. A sárga csapat ugyanis úgy véli, náluk sokkal nagyobb a nyugalom, mint eddigi ellenfeleiknél, és félnek, hogy a pirosakkal való összeköltözéssel ez megszűnik. 

Sydney van den Bosch a Ripostnak árulta el, hogy kitől tartott leginkább a piros csapatból.

„Nem fogadtuk kitörő örömmel az összeköltözés hírét, hiszen a mi csapatunk egy igazán összetartó társaság lett. Az utóbbi napokban szanatórium lett a parasztház és nem akartuk, hogy diliházzá változzon. Márpedig azt tudni lehetett, hogy a piros csapatban sok a feszültség" – nyilatkozta.

„Ambrus Attilától tartottunk a legjobban, mert ő egy minden szempontból nagyon erős játékos, aki gyakorlatilag egyedül tartotta össze a piros csapatot az első időszakban. Abban mindannyian egyetértettünk, hogy vele akarunk a legkevésbé egy fedél alatt élni" - mondta Sydney.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.