Fenyő Miklós megható fényképpel búcsúzik Balázs Fecótól - Fotó

fénykép halál gyász Balázs Fecó Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Miklós egy több mint ötven évvel ezelőtt készült mosolygós fotóval emlékezett meg jó barátjáról, Balázs Fecóról.

Az egész ország megrendült Balázs Fecó halála miatt. A sztárvilág közös fotókkal, dalokkal, és szívhez szóló sorokkal emlékezett meg a 69 éves korában elhunyt ikonról. Fenyő Miklós is így tett, és egy régi, fekete-fehér fotót osztott meg közösségi oldalán.

"Nagyon megrendültem...Együtt indultunk. A '68-as Ki Mit Tud?-on még egymással versenyeztünk, de a döntő után rögtön barátságot kötöttünk. Azt az éjszakát jól „megünnepeltük"... Attól kezdve bármikor összehozott minket a sors mindig újra „kezdtük"... Az utóbbi években bizonyos rendszerességgel összejártunk. Beszélgettünk, röhögtünk, „ünnepeltünk"... Zene, foci, az örök témák mindkettőnknek. És persze az állandó nevetés, jókedv. Amit ma elvesztettem. Vele együtt. Isten áldása, békéje legyen Veled, Fecó! Fenyő Miklós"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.