Zalatnay Cinit is lenullázta a koronavírus: fogytán vannak a tartalékai

Life TV -
Zalatnay Sarolta koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy most minden előadó, Zalatnay Cini sem állhat színpadra a koronavírus-járvány miatt. Az énekesnő nyugdíja mindössze 63 ezer forint, mellé kap még egy kis zenei támogatást, ami még mindig nem elég ahhoz, hogy megéljen. Jelenleg a tavalyi fellépései után félretett pénzéből és lánya, Niki fizetéséből élnek.

"Tavaly több mint száz fellépésem volt, és valami isteni sugallattól vezérelve ebből tartalékoltam. Mintha a gondviselő ösztökélt volna: „tegyél félre!" Pedig idénre is volt sok meghívásom. A raktárkoncert is nagyon jól jött, persze nemcsak nekem. Tizenhárom zenészemmel örültünk neki. Havi 40 ezer forintos támogatást kapok a Music Hungary Szövetségtől, ami a 63 ezer forintos nyugdíjammal is maximum a túléléshez lenne elég" - mondta el a Blikknek Cini.

Life TV

"Tulajdonképpen most Niki a családfenntartó. Niki nélkül ez most nem menne. Megható volt, amikor azt mondta: „anya, eddig te tartottál el engem, most rajtam a sor" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.