Heti holdnaptár (november 30. - december 6.): meglehetősen mozgalmas hét áll előttünk

Forrás: Shutterstock -
asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy meglehetősen mozgalmas hét áll előttünk. November 29-én direkt irányt vett a Neptun, ami hosszú hónapokra lendületet hoz a mindennapjainkba. Hétfőn Ikrek Teliholddal frissülünk fel, majd kedden a Merkúr áthúzódik a Nyilasba. Emellett a Hold láthatósága csökken egész héten, így némi energia veszteség elkerülhetetlen, de talán ez nem baj, hiszen nem pörgünk többet és jobban annál, mint amennyire szükséges. Ha valami megakad, nem jön létre, az nem okoz jelentős kiesést vagy bonyodalmat. Tudatosan tervezd meg a napjaidat, viszont jelentős dolgokba kevésbé ajánlatos belevágni. A régebb óta függőben lévő ügyeket rendezd.

2020. november 30., hétfő az ♊ben (Telehold, Ikrek)

Összességében ez egy leterhelő nap, fura élethelyzetekkel. A legfontosabb teendőnk, hogy a saját feladatainkkal foglalkozzunk. A kitűzött céloktól nem javallott eltérni. A béke fenntartása a legfőbb cél.

2020. december 1., kedd az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Mindennek helye és ideje van, ma a kevesebb feladatnak, lecsendesedésnek. Ha nehézség van, azt meg kell érteni, aztán meg kell oldani. A jó dolgokból, pozitív eredményekben adjunk másoknak is.

2020. december 2., szerda a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Leterhelő nap, új lehetőségekkel. Épp ezért a mozgalmasságot nem lehet elkerülni, alkalmazodni kell a folyamatosan változó körülményekhez. A régi lerombolásának és az új létrehozásának ideje – okos tett dönteni és cselekedni.

2020. december 3., csütörtök a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Vázoljuk fel a jövőképünket. Ami ezen a napon történik, az meghatározza a következő hetek irányvonalát. Ajánlott jönni, menni, ötletelni, egyezséget kötni másokkal. Sok javaslat, gondolat tűnik fel a színen.

2020. december 4., péntek az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Ha ezen a napon nem leszünk magabiztosak, alaposak és határozottak, akkor kellemetlen helyzetek bonyolíthatják életünket, ugyanakkor mindenből lehet tanulni és remek tapasztalatokra szert tenni.

2020. december 5., szombat az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Ez a Holdnap a remény ideje, jó energiákkal, érdekes ötletekkel, ám ezek megvalósításához elkötelezettség és határozottság szükséges. A kérdésekre megérkeznek a válaszok, olyan témákban is, amik eddig kilátástalannak tűntek.

2020. december 6., vasárnap az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Ne erőltessünk semmit, minden úgy jó, ahogy van. Ismerjük fel, mi az igazán lényeges számunkra. Ajánlott elcsendesíteni az elmét, kerülni a zajt. A kapkodás csak bonyodalmat okoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.