Ambrus Attila felöntött a garatra, komolyan megsérült

Forrás: Mtl -
csonttörés Viszkis Ambrus Attila alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas mulatsággal ünnepelték a Farm VIP játékosai, hogy a két csapat összeköltözött. A buli olyannyira jól sikerült, hogy Ambrus Attila alaposan felöntött a garatra, és még az ujját is eltörte.

Véget ért a Farm VIP-ben a csapatok játéka, és innentől kezdetét veszi az egyéni küzdelem a győzelemért. A játékosok összeköltöztek a parasztházban, amit egy óriási szüreti mulatsággal ünnepeltek meg, ahol a tetőfokára hágott a hangulat, és a Viszkis nem fogta vissza magát az alkoholfogyasztás tekintetében.

Ambrus Attila eltörte az ujját a buliban. Forrás: Mtl

„Nagyon szeretem a zenét, ez minden bulinak az alapja, és Zsolti gondoskodott nekünk a Farmon a zenekarról és a jó hangulatról. Nagyon rosszul ébredtem az első este után. Megittam mindent, ami az asztalon volt, nagyon szégyellem magam, sajnos gyarló ember vagyok. Az a típus, aki nem tud félig mulatni, félig meghalni, vagy valamit félig elkészíteni. Ha valamit csinálok, azt teljes erőbedobással teszem, így a szüreti mulatságon is lefőttem kicsit" – árulta el Ambrus Attila, aki csak reggel vette észre, hogy a görbe este alatt egy sérülést is szerzett méghozzá elég komolyat: eltört az ujja.

Miután kiderült, elvitték, hogy megvizsgálják, így egyelőre nem tudni, folytathatja-e a játékot.
A Viszkis arról is mesélt a Borsnak, hogy a börtönben viszont nem hiányzott neki az alkohol:

„A börtönben nem volt hiányérzetem. Úgy gondolom, hogy minden fejben dől el, és mindig az adott körülményekhez alkalmazkodunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.