Elképesztő átalakuláson ment keresztül Rebel Wilson: elérte álomsúlyát - Fotó

Forrás: FilmMagic/2020 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz -
álomsúly fotó színésznő fogyás életmódváltás Rebel Wilson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi színésznő, Rebel Wilson  2020-ban nagyon komoly életmódváltásba kezdett. A nagy elhatározásnak meg is lett az eredménye, a színésznő mostanra hihetetlenül karcsú lett és végre elérte álomsúlyát.

A mindig vidám komika, Rebel Wilson minden filmben a duci, bolondos barátnő szerepet kapta meg. Ezentúl viszont elképzelhető, hogy teljesen más karaktereket alakít majd, hiszen elképesztően sokat fogyott év eleje óta. A színésznő ugyanis elhatározta, hogy idén teljesen egészségesen fog élni, rengeteget mozog, és változtat a táplálkozási szokásain. Ennek meg is lett az eredménye, szinte rá sem ismerni.

Nemrég pedig bejelentette, hogy

elérte a célját, hiszen végre 75 kg-ot mutat a mérleg

- írja Daily Star.

Wilson nem is lehetne boldogabb, bár nagyon sok munkája van az átalakulásban, úgy érzi, hogy minden fáradozásért és kihagyott sütemény ellenére is megérte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.