Megrázó részletek: Paul Walker túlélhette volna a balesetet

Forrás: AFP/Jason Merritt -
vizsgálat Paul Walker autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét évvel Paul Walker halála után újabb részletek derültek ki a tragikus autóbalesetről. A színész az ütközést követően nem halt meg azonnal, sőt akár még ma is élhetne.

Döbbenten állt a világ Paul Walker tragikus halála előtt. A Halálos iramban filmek sztárja egy barátjával szállt be egy sportkocsiba, hogy elvigyék egy próbakörre. Csakhogy a sofőr elveszítette az uralmát a Porsche felett, ami egy fának majd egy lámpaoszlopnak csapódott, és felgyulladt.

Paul Walker hét éve hunyt el. Forrás: AFP/Jason Merritt

Kiderült, a színész barátja azonnal meghalt, ő viszont nem! A boncolás során ugyanis kormot találtak a légcsövében, ami arra utal, hogy még lélegzett, amikor az autó lángolni kezdett.

A színész lánya, Meadow Walker beperelte az autógyárat, a vizsgálatok során pedig kiderült, Paul Walker még élt másfél percig miután becsapódtak, de a biztonsági övtől kettétört a gerince. Ha ez nem történik meg, a színész akár ki is tudott volna menekülni az autóból, és túlélhette volna a szörnyű balesetet – írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.