Műanyag a köbön: dúsgazdag férje segíti a fiatal nőt, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie - Fotó

Barbie baba hatalmas mellek charlie phillips
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg olyan nő él köztünk, akik egyszerűen nem bírják elfogadni természettől kapott külsejüket. Plasztikai beavatkozások végtelen sorozata veszi ilyenkor kezdetét, annak érdekében, hogy teljesen máshogy fessenek, mint eredetileg. Ezzel pedig pontosan így van Charlie Phillips is.

A 26 éves lány számtalan szépészeti beavatkozáson esett át: két mellműtéten, ajakfeltöltésen és számtalan botoxkezelésen van már túl. Charlie azonban még mindig nem elégedett a külsejével, ezért amint lehetősége adódik újra kés alé fekszik.

Tinikorában súlyos gerincferdülése volt, emiatt egy 14 órás korrekciós műtétet hajtottak végre rajta, ami rendkívül nagyon megviselte. Látványosan lefogyott és nem érezte jól magát a bőrében. Ekkor gondolta ki, hogy a szépészeti beavatkozások segíthetnének neki elérni az álom külsőt. A plasztikai műtéteket pedig a dús gazdag férje fizeti neki. - írja a The Sun.

Természetesen nem ő az egyetlen élő Barbie, itt van például Elena, Kerry Sőt! A magyar Barbara is büszkén vállalja átalakulását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.