Nem hiszed el, mit pakolt a fagyasztóba a férfi

Forrás: Thinkstock -
fagyasztó hús vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar háziasszony férje segítségét kérte, hogy a megvásárolt húsokat rendszerezzék és a fagyasztóba tegyék. Csakhogy a férfi olyan módon tette ezt, amire még a neje sem számított.

A Vali konyhája és kertje nevű Facebook-csoportban osztotta meg egy háziasszony, hogy a férje milyen kreatív volt.

Katalin abban kérte társa segítségét, hogy címkézze fel a fagyasztóba szánt húsokat. A férfi azonban ezt igencsak kreatív módon tette, még vicces rajzokkal is ellátta azokat.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

„Sziasztok kedves csoporttársaim, a fagyasztóba tettem el húsokat ma és megint megkértem a páromat, hogy feliratozza a zacskókat, ezek lettek. Felhívnám a figyelmet a darált disznóhúsokon a húsdaráló igényes ábrázolására, valamint a csirkemellet tartalmazó zacskókon a csirke ábrázolására, ami mutatja a csirke és a mell változását is az idő előrehaladtával... A bárány magáért beszél, a rántani való comb ábrázolása szintén" – írta az asszony a csoportba, akinek a férje ráadásul kanadai származású, és még láthatóan hadilábon áll a magyar nyelvvel, így különösen mókásak lettek a cetlik.

Kattints IDE a fotókért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.