Rubint Réka: Mindenképpen együtt, ha kell maszkban ünnepli a család a karácsonyt

karácsony Rubint Réka család koronavírus Együtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka idei évét is teljesen felborította a koronavírus, amit a fitneszedző és édesanya sem viselt könnyen. A karácsony azonban szent és sérthetetlen számára, amit mindenképpen a családjával együtt szeretne megünnepelni. 

A népszerű fitneszedző és háromgyermekes édesanya mindig igyekszik pozitívan és derűsen látni az előtte álló akadályokat. Így volt ez egy darabig a koronavírussal is, de nála is előfordultak nehezebb pillanatok.

"A tavaszi hullámot még könnyebben viseltem, mert bár akkor is le kellett mondanom néhány táboromat, és az edzések is csak online mehettek, mégis ott volt a remény, hogy az év második fele jobb lesz...

Rubint Réka idei terveit is megtépázta a koronavírus Forrás: Instagram/Rubint Réka

Aztán ősszel jött a második hullám, és az év összes edzését és a táborokat is le kellett mondanunk. Eleinte ezt nehezen viseltem, főleg, mivel én általában minden január elején pontról-pontra megtervezem az előttem álló évet,

pontosan tudtam és vártam, hogy a kis Alakreform családunkkal újabb nagyszerű élményeket gyűjtsünk együtt" - mesélte Réka a Ripostnak.

Szerencsére a gyermekek és férje, Norbi mindenben támogatja és segíti őt, így hamar elmúlt a rossz kedve. Most már csak amiatt izgul, hogy az év legfontosabb ünnepekor, karácsonykor együtt lehessen az egész család.

"Elképzelhetetlen számomra, hogy ne együtt üljük körbe az ünnepi asztalt, az édesanyáinkkal, testvéremékkel és a gyermekeinkkel... Mindig népes, boldog ünnepeink voltak, én pedig már napok óta gondolkodom azon, hogyan oldhatnánk meg, hogy ne veszélyeztessük például Norbi édesanyját, de mégis velünk lehessen szenteste.

Most azt hiszem, ha az országos helyzet erre lehetőséget nyújt, akkor mindenképpen együtt töltjük a szeretteinkkel a karácsonyt. Ha kell, akkor maszkban, kesztyűben, méterekre állunk majd az idős családtagjainktól, de azt mindenképpen szeretném elkerülni, hogy egyedül legyenek a szeretet ünnepén"

- mondta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.