"Pszichológiai tréning volt” - Demcsák Zsuzsa ezért nem mert eddig színpadra állni

Demcsák Zsuzsa éneklés Nicsak, ki vagyok?
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leleplezték a Nicsak, ki vagyok? színpadán az Egérkét: Demcsák Zsuzsa rejtőzött a maszk alatt, aki bevallotta, miért félt elvállalni ezt a műsort.

Több zsűritag is arra tippelt, hogy egy szupermodell rejtőzik az Egérke jelmez alatt a Nicsak, ki vagyok? színpadán. De volt, aki eltalálta, hogy Demcsák Zsuzsa a vékony derék tulajdonosa.
A műsorvezető elárulta, komoly félelmekkel vágott neki a műsornak, és pszichésen készülnie kellett arra, hogy mikrofont ragad.

„Én világéletemben azt hallgattam, hogy csak ne énekeljek, mert egy tiszta hang nem jön ki, amikor énekelek! Bodor Anikó és Szabó Zé másfél-két órán keresztül készítettek fel pszichológiailag, mielőtt oda mertem volna állni a mikrofon elé. Ez egy szabályos pszichológiai tréning volt. Az, ahogyan ők bántak velem, ahogy sikerült megadniuk az önbizalmat, oda tudtam állni a színpadra énekelni" - vallotta be a Mokkában a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.