Tündéri fotón pózol Visváder-Palácsik Lilla és kisfia, Noah - Fotó

fotó kisfiú Palácsik Lilla Visváder Tamás Vajna Tímea Noah baba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visvásder Tamás és Palácsik Lilla boldogsága határtalan, mióta megszületett első közös gyermekük, Noah. Az újdonsült édesanya nemrég egy igazán meghitt és szívet melengető képet posztolt az októberben született gyermekkel. 

Palácsik Lilla október 6-án adott életet kisfiának, Noah-nak. A büszke apuka, Visváder Tamás egy cuki fotót osztott meg a piciről, és megható sorokkal köszöntötte akkor a babát.

Azóta kevés képet láttunk a piciről, ám most az újdonsült anyuka kivételt tett és közös képet posztolt tündéri kisfiával.

"Ma nagyfiúsan öltöztette fel az Apukája. Azt mondta @tamasvisvader én inspiráltam, mert a #bézs melegítőm vettem fel! a héten elővettem a fényképezőm, őszinte leszek nektek, nagyon hiányzik már a munkám. Tavaly ilyenkor minden nap #karácsonyifotózás -aim voltak. Most otthon csinálok fotókat" - olvasható az édesanya bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.