A kamerák kereszttüzében csalta meg barátnőjét a VV egyik játékosa

VV Digo VV Bálint vallomás megcsalás párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Digo az első párbaj során VV Bálinttal szemben maradt alul, így elsőként neki kellett elhagynia az egyik kereskedelmi csatorna valóságshowját. A párbaj során kiderült, hogy Digot barátnője várja odakint, akit a kamerák előtt alázott meg azzal, hogy összeszűrte a levet Ginával.

A félig olasz származású srác, Digo kevés időtt töltött bent a játékban, mégis maradandó nyomot hagyott maga után, amit egy darabig nem fog tudni elfelejteni, a barátnője tuti.

Digo a valóságshow első párbajának kiesője volt, ahol kiderült, hogy a játékon kívül szerelme izgul érte, akit bizony a kamerák kereszttüzében csalt meg Ginával.

Ez az évad már a legelejétől kezdve bővelkedik durva szituációkban. Még el sem indult a show máris veréssel fenyegették egymást a villalakók, megtörtént az első szex is - Digo ujjtechnikája meg se kottyan...

VV Digo megcsalta barátnőjét Forrás: RTL II

"Vegyes érzések kavarognak bennem... Nem tartom magam kevés embernek, sajnálom, hogy a nézőket nem győztem meg.

Boldog vagyok, mert végre találkozhatok a szeretteimmel, a szerelmemmel, ha megbocsát nekem, akkor hozzá fog vezetni az első utam. Az első utam a telefonomhoz vezet, harcolnom kell, fel kell hívnom azt a lányt, akinek a szívébe, a lelkébe tapostam ezzel a kis bolondozással, ami a videó alapján sok időnek tűnt, de az egész nem volt több öt percnél, ez a játszadozás.

Másnapra megbántam a Ginás kis bolondozást, szerencsére benne sem indult el semmi olyan, hogy észleltem volna, hogy közeledik. Tudta, hogy nekem van a Luca, akibe szerelmes vagyok, akit nem csalnék meg soha. Viszont ez a bolondozás.. Tényleg, részegek voltunk, nem észleltem a pillanatot, bűnbe estem, legyen ez a keresztem, én ezért vállalom a felelősséget, és bocsánatot fogok kérni" - mondta a fiú a kereskedelmi csatorna kameráinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.