A 28 éves autista férfi, Roy Crutis soha nem szeretett társaságban lenni, többnyire kerülte az embereket és csak e-mailben tartotta szeretteivel és barátaival a kapcsolatot. 9 hónappal ezelőtt azonban megszűntek a levelek és mind ez idáig senki nem tudott róla semmit. 

A 28 éves autista férfi, Roy Curtis éveken ekresztül segélyekből tartotta fen magát, azonban a legutolsü alkalommal, 2018-ban nem kapta meg a munkanélkülieknek járó támogatást, mivel nem jelent meg egy állásinterjún. Még ebben az évben, novermben eltűnt onnantól kezdve senki nem hallott felőle - írja a Mirror.

2019 augusztusában a főbérlője kért rendőri segítéget, mivel hónapok óta nem tudott kapcsolatba lépni a bérlőjével, aki addigra több havi lakbérrel tartozott neki. A rendőrök elmentek Roy lakásába és feltörték a bejárati ajtót, az egyik szobában pedig megtalálták az autista férfit, aki felakasztotta magát.

9 hónappal azután találtak rá egy 28 éves autista férfira, hogy felakasztotta magát az otthonában (A kép illusztráció)Forrás: Shutterstock

A halottkém jelentése alapján az öngyilkosság 9 hónappal ezelőtt történt, a zárt szobának volt köszönhető, hogy a szomszédok hosszú hónapokig nem éreztek semmilyen bűzt.

Az is kiderült, hogy az elhunyt férfi többször írt levelet a barátainak arról, hogy végezni akar magával, de ezt senki nem vette komolyan.