Döbbenet! 9 hónap után találtak rá az autista férfi holttestére, öngyilkos lett

Forrás: Shutterstock -
külföld holttest autista fiú öngyilkosság Roy Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves autista férfi, Roy Crutis soha nem szeretett társaságban lenni, többnyire kerülte az embereket és csak e-mailben tartotta szeretteivel és barátaival a kapcsolatot. 9 hónappal ezelőtt azonban megszűntek a levelek és mind ez idáig senki nem tudott róla semmit. 

A 28 éves autista férfi, Roy Curtis éveken ekresztül segélyekből tartotta fen magát, azonban a legutolsü alkalommal, 2018-ban nem kapta meg a munkanélkülieknek járó támogatást, mivel nem jelent meg egy állásinterjún. Még ebben az évben, novermben eltűnt onnantól kezdve senki nem hallott felőle - írja a Mirror.

2019 augusztusában a főbérlője kért rendőri segítéget, mivel hónapok óta nem tudott kapcsolatba lépni a bérlőjével, aki addigra több havi lakbérrel tartozott neki.

A rendőrök elmentek Roy lakásába és feltörték a bejárati ajtót, az egyik szobában pedig megtalálták az autista férfit, aki felakasztotta magát.

9 hónappal azután találtak rá egy 28 éves autista férfira, hogy felakasztotta magát az otthonában (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A halottkém jelentése alapján az öngyilkosság 9 hónappal ezelőtt történt,

a zárt szobának volt köszönhető, hogy a szomszédok hosszú hónapokig nem éreztek semmilyen bűzt.

Az is kiderült, hogy az elhunyt férfi többször írt levelet a barátainak arról, hogy végezni akar magával, de ezt senki nem vette komolyan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.