Kis Grófo a koronavírusról: "Az első két nap pokoli volt, ha nem látott senki, sírva fakadtam"

Kis Grófo meggyógyult kórház koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai mulatós zene királya, Kis Grófo a koronavírus szövődményeként fellépő kétoldali tüdőgyulladással került kórházba. Grófo most a kórházból jelentkezett, hogy beszámolhasson jelenlegi állapotáról.

A hazai mulatós zene királya, Kis Grófo múlt héten kedden került kórházba köhögés, magas láz és szédülés tüneteivel, aztán kiderült, hogy nagyobb a baj, így bent is tartották.

"Tudtam, hogy koronavírusos vagyok, pár napja lett pozitív a tesztem. Nem szívesen beszélek erről, bár ha az esetem bárkit is arra sarkall, hogy maszkot hordjon, hogy vigyázzon magára és a környezetére, már megéri beavatni az embereket" - mondta akkor a Borsnak az énekes.

Kis Grófo hamarosan hazajöhet a kórházból Forrás: Facebook/Kis Grófo

A legfrissebb információk szerint Grófo állapota sokat javult, nemsokára hazajöhet a kórházból.

"Egyedül voltam egy kórteremben, távol a családomtól, a szeretteimtől.

Az első két nap pokoli volt, ha nem látott senki, sírva fakadtam.

A hitembe kapaszkodtam és a családom iránt érzett szeretetembe. Hála Istennek most már sokkal jobban vagyok. Hétfő délelőtt még várt rám egy tüdő CT, most várom az eredményét, de nagyon bizakodó vagyok, jónak tűnnek az eredmények" - mondta boldogan Grófo a Ripostnak.

A zenész már alig várja, hogy hazatérhessen a csaláádjához.

"Otthon, a családom körében sokkal gyorsabban gyógyulnék, de természetesen elfogadom, ha az orvos szerint még néhány napot maradnom kell. A lényeg, hogy túl vagyok a nehezén.

Tényleg arra kérek mindenkit, hogy tartsák be az előírásokat, hordják a maszkot. Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik velem, és kórházba kerülök, de annak örülök, hogy mára ennyit javult az állapotom. Remélem, hamarosan már csak egy rossz álomként fogok visszaemlékezni erre az időszakra" - mondta a mulatós király.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.