Emlékszel még rá? Így él most Szintiboy, aki 15 éve tűnt fel a Balázs showban

gyász édesanyja koronavírus Zagyva Tibor Szintiboy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak számára ismerős lehet Zagyva Tibor, ismertebb nevén Szintiboy, aki 15 évvel ezelőtt tűnt fel először a képernyőn egyedi szintetizátorjátékával és hangjával. Korábban édesanyjával - aki a háttértáncosa volt - járt fellépni, azonban tavaly áprilisban örökre elbúcsúzott tőle.

Zagyva Tibor, vagyis Szintiboy 15 évvel ezelőtt szintetitzátorával lopta be magát az emberek szívébe. Bár a zene azóta is az élete része maradt, sok minden történt vele az elmúlt években.

Sajnos édesanyját tavaly áprilisban elveszítette, jelenleg testvérével él együtt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

- írja a Bors.

Tibor első szintijét ajándékba kapta, viszont azt sajnos ellopták tőle, azóta kapott már egy másik hangszert, amit pedig kisebb baleset ért.

Forrás: Facebook/ Istenes Bence

"Sajnos kiesett az egyik billentyűje, de azóta szerencsére kaptam egy újabbat a nyáron egy olyan férfitől, akinél voltam fellépni. A fia ballagását és egy születésnapot tartottak egyben, én voltam a sztárvendég. Akkor döntötte el, hogy szerez nekem egy újat, két héttel később pedig már el is hozta nekem. Ez most nagyon szépen szól" - mondta a lapnak Szintiboy.

A koronavírus Szintiboy zenélési lehetőségeit is korlátozzák, jelenleg egy fellépése sincsen.

"A vírus előtt egész sok helyre hívtak, de jelenleg tíz fő felett még a "magánbulikban" sem lehetünk többen. a napjaim nagy részét itthon töltöm, az orvosi papírom miatt közmunkára sem vesznek fel"

- mondta szomorúan Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.