Weisz Fanni elárulta, miért nem beszélt édesanyjával évekig

Forrás: Instagram -
Weisz Fanni család anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évig szóba sem állt egymással Weisz Fanni és édesanyja. Viszonyuk akkor rendeződött, amikor Fanni elvált a férjétől, az asszony szerint Hajmásy Péter volt az oka annak, hogy eltávolodtak egymástól.

Csúnyán megromlott a viszony anya és lánya között, Weisz Fanni olyannyira eltávolodott az édesanyjától, hogy öt évig nem is beszéltek. Az asszony szerint Fanni férje, Hajmásy Péter nem engedte a lányt a családja közelébe.

Amióta viszont a szépségkirálynő és a férfi elváltak, anya és lánya viszonya pedig most jobb, mint valaha, és most már nyíltan beszélnek arról, mi vezetett oda, hogy megromlott a kapcsolatuk.
Fanni korábban elárulta, egyik napról a másikra távolodott el a családjától, maga sem érti hogyan. Barátai sem voltak, akik figyelmeztették volna, hogy rossz úton jár.

„Az volt a baj, hogy nagyon fiatal voltam, nem volt élettapasztalatom, kapkodtam. Mindent félredobtam a szerelem miatt. Nem ez lett volna a legfontosabb. A családra kellett volna hallgatnom, erre már rájöttem. Hiába, öregszem..." - mondta Fanni a Kiskegyednek.

Weisz Fanni és édesanyja viszonya jobb, mint valaha. Forrás: Instagram

Édesanyja először önmagát hibáztatta a történtek miatt.
"Természetesen. Arra gondoltam, talán túl engedékeny voltam, aztán hibáztattam magam, hogy nem kellet volna Pestre jönnünk, aztán hogy nem tudtam megvédeni. Gondolkoztam, hogy mit és hol ronthattam el a gyermeknevelésben. Aztán rájöttem, valószínű nem ezek az okok, hiszen itt a másik gyermekem, a fiam, akit ugyanolyan értékrendre neveltem, ugyanazok szabályok vonatkoztak rá is. Egyformán szerettem őket, nem tettem különbséget semmiben kettejük közt"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.