Fodor Zsóka a koronavírusról: "Egyre rosszabbul viselem a pandémiás időszakot"

színésznő járvány félelem Fodor Zsóka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsóka színésznő egyre nehezebben viseli a járványhelyzetet, mivel nemcsak munka, hanem barátok, társaság nélkül vészelte át az elmúlt hónapokat és elmondása szerint, nagyon szeretné már visszakapni a régi életét.

A Barátok közt egykori Magdi anyusa, Fodor Zsóka számára sem ez lesz a legjobb év, amire majd jó szívvel emlékezhet a jövőben. Míg tavasszal próbálta hasznosan tölteni a hirtelen jött szabadidőt, mostanra ez sokkal nehezebbé vált számára, emellett pedig nagyon fél a koronavírustól.

"Egyre rosszabbul viselem a pandémiás időszakot, mert most már nem csak az anyagiak hiányoznak, hanem, hogy visszakapjam a régi életemet. Szeretnék újra utazni, vagy a barátaimmal félelem nélkül találkozni. Napról napra jobban zavar a maszk, jó lenne, ha végre ez is lekerülhetne rólunk, mert nem tudok szemüveget használni mellette, mivel az bepárásodik.

Fodor Zsóka bevallotta, egyre nehezebben viseli a járványhelyzetet Forrás: Fem3 Café

Hiába tart be minden szabályt az ember, rettegéssé vált az életem.

Nem lehet százszázalékosan megóvni magunkat, csak próbálkozhatunk. Keveset mozdulok ki otthonról, de az ember már tüsszenteni sem mer egy üzletben, mert rossz szemmel néznek rá az emberek. Szörnyű büntetés a vírus a világnak, nem tudom, hogy ezt megérdemeltük-e.

Az első hullámot sem éltem meg jól, és még mindig nem értem, hogy lehetnek olyan emberek, akik nem hiszik el, hogy tényleg létezik a COVID-19, és muszáj odafigyelnünk egymásra"

- mondta a Blikknek a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.