Hónapok óta rosszul van a sármos tévésztár, egyelőre nem tudja az okát - Fotó

győztes betegség fotók rejtély The Bachelorette Ryan Sutter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Sutter a The Bachelorette televíziós műsor 2003-as győztese hónapok óta rosszul érzi magát és különböző tüneteket produkál. Egyelőre nem tudják az orvosok, hogy mi lehet a baja. Egészségügyi problémájáról közösségi oldalán adott hírt a követőinek.

The Bachelorette 2003-as győztese, Ryan Sutter boldog házasságban él a műsorban megismert címszereplővel, Trisha Rehnnel, akivel azóta már két gyermekük is született.

Ryant hónapok óta egészségügyi problémák sorozata kínozza és egyelőre se neki, se az orvosnak nincs arról tudomása, hogy mi állhat a háttérben

- írja az Origo.

A férfi tűzoltóként idén februárban részt vett egy 18 hetes kiképzésen, utána kezdődtek a panaszai. Eleinte fáradékonyságra, erős test- és izomfájdalmakra panaszkodott, majd megjelent láz, fejfájás, torokfájás és szédülés. Eleinte azt hitte, elkapta a koronavírust, de több alkalommal produkált negatív tesztet.

Egyelőre fogalma nincs mi történik vele, de az tény, hogy a hétköznapjaira, az életére egyáltalán nincs jó hatással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.