Kiderült, mi az, amit George Clooney már 25 éve nem bíz másra

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin -
hajvágás George Clooney színész otthon fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok mindent el lehet képzelni a sármos és iszonyatosan jóképű hollywoodi színészről, George Clooney-ról, de azt biztosan nem, hogy már 25 éve saját magának vágja le a haját. Hihetetlen, de igaz. 

A koronavírus miatt néhány szokást át kellett alakítanunk az életben. Sokan például otthon készítik el a körmüket vagy otthon vágják le a hajukat, hogy ezzel is csökkentsék a fertőzés átadásának kockázatát.

A sármos hollywoodi színész, George Clooney is otthon magának vágja le a haját, de nem a koronavírus miatt, egyszerűen csak azért, mert nem akar vele emiatt külön szakemberhez fordulni, a rövid haját ő is meg tudja igazítani magának. Legalábbis ezt teszi már 25 éve - írja a movieweb.com.

George Clooney 25 éve saját magának vágja le a haját Forrás: Dave Benett/Getty Images for Channel 4 Television

Az Oscar-díjas színész elmondása szerint nagyon egyszerűen megszabadul a felesleges hajszálaktól, mindösszesen 2 percet vesz neki igénybe a művelet.

Ami érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy Clooney egy Flowbee nevű géppel vágja a haját, ami porszívóként szippantja be a levágott hajszálakat, így a takarítással sem kell bajlódni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.