Megtörte a csendet Miley Cyrus: ezért vált el Liam Hemsworth-től

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Dia Dipasupil -
Miley Cyrus Liam Hemsworth válás színész énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata olyan volt, akár egy hollywoodi tündérmese, azonban házasságuk csak nyolc hónapig tartott. Az énekesnő most kitálalt, és elárulta, miért futott zátonyra a kapcsolatuk.

Miley és Liam 2009-ben szerettek egymásba Az utolsó dal című mozifilm forgatásán. 2013-ban felbontották jegyességüket, de három évvel később újra egymásra találtak, 2018 végén pedig kimondták a boldogító igent.

A pár sajtósa 2019 nyarán megerősítette a válásukról szóló híreket, akkor az énekesnőt egy nővel csókolózva kapták lencsevégre Olaszországban. Pár hónappal később már Cody Simpsonnal volt együtt. Az énekesnő egy rádió műsorban beszélt zűrös magánéletéről, és rövid életű házasságáról is.

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Dia Dipasupil

A 2018-as kaliforniai erdőtűz őket sem kímélte, és amikor leégett malibui házuk, már jegyben jártak -olvasható az Elle magazin cikkében.

"Mindent elveszítettem, szóval próbáltam helyrehozni a dolgokat, ahelyett, hogy rájöttem volna, talán a természet olyasmit tett meg értem, amire én képtelen lettem volna, rákényszerített, hogy elengedjek dolgokat..."

-mesélte Cyrus, aki azt is elárulta, hogy kapcsolatuk végén már túl sok volt a konfliktus.

"Ha hazaérek, azt akarom, hogy valaki olyan várjon engem, aki mellett tényleg szívesen lehorgonyoznék. Nem szeretem a drámát és a veszekedést"

Forrás: Touchstone Pictures

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.