Vedd észre, ha boldogtalan párkapcsolatban élsz - ezek a jelek utalhatnak rá

Fotó / 123rf -
párkapcsolat szerelem boldogtalanság kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy párkapcsolatért tenni kell, és mindkét félnek dolgoznia kell azon, hogy jól működjön. Természetes, ha sok év után már nem olyan a kapcsolatotok, mint a legelején, az alábbi jelekre azonban érdemes odafigyelni, mert azt jelezhetik, hogy már nem vagytok boldogok együtt.

1. Több a vita, mint a jó pillanat

Minden kapcsolatban vannak viták, viszont ha ezek túlsúlyba kerülnek, akkor baj van. Nem érdemes minden apróságot felfújni, és arra is oda kell figyelni, hogy ne egymáson töltsétek le a felesleges feszültséget.

2. Nincsenek állandósult közös programok

Kellenek a közös szertartások, ugyanis ha csak éldegéltek egymás mellett, egy idő után mindketten belefáradtok a párkapcsolatba. Kávézzatok együtt, vagy beszéljétek meg, hogy minden héten szerdán megnéztek egy filmet együtt, és a legnagyobb káoszban is ragaszkodjatok ezekhez a közös, minőségi együtt töltött időhöz.

3. Nem működik a kémia

Természetes dolog, hogy akik hosszú évek óta párkapcsolatban élnek, nem szeretkeznek annyit, mint kapcsolatuk legelején. Nincs is semmi gond azzal, ha egy kicsit kevesebbszer kívánjátok meg egymást, azonban ha már egyáltalán nem működik köztetek a kémia, és folyton kifogásokat gyártasz, miért nem akarsz szeretkezni kedveseddel, nagy a baj...

Fotó / 123rf

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.