Aurelio sírva nyilatkozott: ő már csak erre vágyik az élettől - Videó

Forrás: Instagram, Aurelio -
családalapítás Aurelio család Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakot él meg Aurelio, akit akár négy év börtönre is ítélhet a bíróság. A valóságshow- hős őszintén, köntörfalazás nélkül nyílt meg Csehy Andrásnak.

A TV2 riportere bajai otthonában kereste fel Aureliot, aki kendőzetlen őszinteséggel beszélt életéről.

"Azt bevallhatom, hogy nagyon nagyot változott az életem, mióta beköltöztem. Vannak kilengéseim, amikor például úgy döntöttem, hogy szőke leszek, de nem gondolnám azt, hogy a külső miatt el kellene ítélni. Nem tartom magam művésznek, de egy picit én is művészlélek vagyok, a tévézés a színpad nekem..."

- kezdte Aurelio, aki most nem a tévézésből, hanem saját ruhamárkájából és tolmácsolásból él.

"A Dominika az egy nagyon kényes téma nekem, ő nincs most. Együtt vagyok valakivel, már nem vágyok arra a csajozásra, amire régen (...) Amikor megismert egy ország, akkor azért mentem az éjszakába rendesen, most párkapcsolatban élek"

- mondta magánéletéről Aurelio, aki újévi fogadalmáról is beszélt.

"Egy valami nagyon szeretnék lenni, és az semmi más, mint boldog családapa. Semmi más nem akarok lenni, csak egy boldog családot akarok, gyerekeket, semmi mást, tényleg."

- sírta el magát az egykori Való Világ győztes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.