Bodrogi Gyula elárulta, beadatja-e magának a koronavírus elleni védőoltást

Forrás: TV2 -
vakcina Bodrogi Gyula koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész szigorúan betartja a koronavírussal kapcsolatos szabályokat. Bodrogi Gyula azt is elárulta, ő biztosan be szeretné oltatni magát, ha meglesz a vakcina.

Bodrogi Gyula tavasszal egyáltalán nem mozdult ki, még bevásárolni sem. Gyerekei segítettek neki akkor. Most viszont a boltba már kimerészkedik, de csakis az időseknek fenntartott vásárlási sávban.
Arról is mesélt a Blikknek, mindenképp be szeretné adatni majd a koronavírus elleni védőoltást.

„Nemrégiben adták be nekem a tüdőgyulladás megelőzésére szolgáló védőoltást is. Az ember nehezen szúratja meg magát, ha egészséges, de ha ezzel megvédhetjük magunkat és másokat is, akkor azt meg kell tenni."

Bodrogi Gyula szeretné beadatni a koronavírus elleni vakcinát. TV2

Sajnos úgy fest, idén a karácsonyt is a család nélkül töltik a biztonságuk érdekében. Viszont már most is sokat videócsetelnek a gyerekekkel, az ünnepekre nézve is ez a terv, de azért már nagyon magához ölelné az unokáit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.