Cicciolina nagyon szomorú: a közeljövőben nem tud Magyarországra költözni

Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina -
Olaszország ingatlan Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár egy évet is csúszhat Cicciolina költözése a koronavírus-járvány miatt. A pandémia teljesen keresztül húzta a számításait és áron alul nem szívesen adná el az ingatlanjait. 

Nyáron még örömmel mesélte, hogy végleg hazaköltözik Magyarországra és eladja az ingatlanjait, ám a vírus második hulláma teljesen keresztül húzta a terveit.

„Úgy döntöttem, felszámolom az olaszországi életemet és visszaköltözöm Magyarországra. Négy ingatlanom van kint és már kapcsolatba is léptem egy ügynökséggel, hogy eladhassam őket, de a vírus miatt most ez a projekt áll. Jóval a piaci ár alatt adhatnám csak el a lakásaimat, de azzal súlyos milliókat buknék. Nem vagyok hajlandó gyorsan túladni a szép ingatlanjaimon, hogy aztán a töredékéből rosszabb állapotúakat vegyek" – nyilatkozta a Metropolnak.

Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.