„Félek újra nősülni” – Ilyen hatással volt a karantén Madár kapcsolatára

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
házasság válság Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Év elején problémák léptek fel Erdei Zsolt kapcsolatában. Madár azonban úgy érzi, mostanra rendeződtek a dolgok, és rájött, nem tudna a családja nélkül élni.

Válságba került Erdei Zsolt és párja, Réka házassága idén év elején, mert a gyerekek mellett szinte semmi idejük nem jutott egymásra. Madár nemrég elkapta a koronavírust, és három hétre karanténba került teljesen egyedül, ekkor döbbent rá, milyen nagy szüksége van a családjára.

„Rettenetesen hiányzott a családom, nagyon lassan telt az idő, de így volt időm gondolkodni is. Úgy voltam vele, nem lehet olyan dolog, amit ne tudnánk megbeszélni, és elhatároztam, igyekszem még türelmesebb lenni. Ha úgy tetszik, jót tett a karantén a kapcsolatunknak, mert úgy néz ki, működik" – mesélte a Blikknek.

Erdei Zsolt úgy érzi, jót tett a karantén a házasságának. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Most újra együtt lehetnek, aminek nagyon örül az egykori ökölvívó. Noha vannak kisebb viták, de igyekeznek mindent megbeszélni, ám azt egyelőre még halogatja, hogy feleségül vegye párját, pedig Rékának ez nagy vágya.

„Nem mondom, hogy sosem veszünk össze, mert ez hazugság lenne. Legutóbb például épp tegnap kaptunk hajba valami apróságon, de meg tudtuk beszélni, és Réka azért csak odabújt mellém este, ezek pedig nagyon jó dolgok.

A párom nagyon szeretné, ha hivatalossá tennénk a kapcsolatunkat, és ez valahol érthető is. Egyszer már szétesett a családom, abban biztos voltam, hogy ezt nem szeretném még egyszer. Akkor nagyon megégettem magam, sokat veszítettem, ezért is félek újra nősülni.

Bár múltkor viccesen megjegyeztem neki, hogy megígérem, nyolcvanévesen feleségül veszem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.