Vasvári Vivi könnyekben tört ki: "Elfehéredett nálam minden" - Videó

TV2 Vasvári Vivien könnyek Farm VIP szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivi nem tudta, honnan meríthet erőt, amikor szeretett csapattársa, Kerényi Miklós Máté, Kis Kero is távozott a Farm VIP műsorából...

Felgyorsultak az események a Farm VIP műsorában. Bár Vasvári Vivien és Kis Kero megbeszélték, mi lesz, ha párbajozni megy, Vivi nagyon nehezen viselte a történteket.

"Még most is nagyon ver a szívem, megérint nagyon. Amikor láttam a Máté arcán, hogy mondani szeretne valamit, és a grimaszok az arcán, akkor elfehéredett nálam minden, és tudtam, hogy engedni fogja, hogy a Sydney menjen tovább. Annyira megérint ez a sztori, hogy mindjárt most is sírok..."

- mondta a stúdióban könnyezve Vivien, akinek Gáspár Zsolti rögtön zsebkendőt is adott, hogy felitassa könnyeit.

"Az volt bennem, hogy még egy piros csapattagtól távozunk, és ő volt az, akivel mindent meg tudtam beszélni, lelkitársak voltunk, és így elvesztettem a Farmon az egyik felemet. Tudtam rá számítani mindenben, és nagyon rossz volt"

-magyarázta Vivi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.