Karácsonykor sem bűnözik Fásy Zsüliett - Videó

karácsony Fásy Zsüliett sütemények videó életmódváltás Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fásy Ádám lánya, Fásy Zsülett elképesztő átalakuláson ment keresztül, több mint 40 kilótól szabadult meg. Az életmódváltás nem volt egyszerű, de mostanra már annyira megszokta az egészséges táplálkozást, hogy karácsonykor még a sütikről is képes lesz lemondani a fiatal lány. 

Fásy Ádám és szépséges lánya, Zsüliett a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mutatták meg, hogy milyen isteni reggeliket szoktak otthon együtt elkészíteni. A beszélgetés során arról is szó esett, hogy a nagy családi életmódváltás után a karácsonyi étkezésekkel kapcsolatban is az önfegyelem lesz jellemző. Zsüliett a süteményeket sem fogja megkóstolni.

"Agyban már annyira tudatosítottam magamban az életmódváltást, hogy megállom, hogy ne egyek egészségtelenül. Nem szenvedek. Ha apu csinál majd töltött káposztát, akkor jázmin rizsből készíti, és abból mértékkel ehetek. De a süteményeket mellőzni fogom továbbra is.

Fokozatosan hagytam el az olyan élelmiszereket, mint a tészta. Már nem agyalok azon, hogy mit egyek, lassan három év alatt sikerült megszoknom az új életemet" - mondta Fásy Zsüliett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.