Kiderült, milyen szakmában próbálta ki magát Kucsera Gábor, Horváth Éva röhögőgörcsöt kapott

háziasszony videó Kucsera Gábor Horváth Éva Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gáborról meghökkentő információ látott napvilágot a Farm VIP műsorában, amikor Horváth Éva meghallotta, alig bírta abbahagyni a nevetést. 

A Farm VIP játékosai reggeli közben a következő feladattal kapcsolatban találgattak, amikor Horváth Éva felvetette, hogy milyen jó lenne hímezgetni. Arra viszont senki nem számított, hogy erre Kucsera Gábornak mi lesz a válasza.

"Én régen tudtam hímezni"

- mondta Gábor.

Mire Éva meglepődve megkérdezte, hogy ki tanította meg erre.

"Iskolában, háziasszony képző, volt egy héten egy és én inkább akkor bemegyek oda. Kötényt kellett varrni"

- vallotta be a kétgyermekes édesapa.

Horváth Éva a fentiek hallatán majdnem lefordult a székről, annyira nevetett, még interjú közben sem bírta megállni. Kiderült az is, hogy Kucsi egyedül volt fiú a lányok között, év végén pedig ötös osztályzatot kapott.

"Én azt gondoltam, hogy Kucsi nem tud már nekem meglepetést okozni, de ez ma reggel megtörtént, amikor kiderült, hogy ő képzett háziasszony. Én ezt nem bírom ki nevetés nélkül. Zseniális, én ezt imádom. És az egész imidzse romokban hever"

- mondta Éva, miközben képtelen volt visszafogni a nevetését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.