Brutálisan meggyilkolta a nőt, akire féltékeny volt, majd felvette a személyazonosságát

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság barátnő szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  Shanna Golyar kegyetlenül megölte egykori pasija, Dave Kroupa új barátnőjét. Majd miután meggyilkolta felvette a személyiségét és az elhunyt nő, Cari Farverként élte tovább mindennapjait.

Shanna Golyar és Dave Kroupa még jó pár évvel ezelőtt egy társkeresőn ismerkedett meg egymással, majd rövid időn belül járni kezdtek, ám a férfi leszögezte más nőkkel is randizik - írja a Bors.

Forrás: Thinkstock

Nagyjéból fél év telt el a megismerkedésük óta, amikor Cari és David elkezdett találkozgatni. Egy helyen dolgoztak, és David rögtön randira hívta a nőt, aki már az elején leszögezte, hogy nem szeretne komoly kapcsolatot.

Egyik alkalommal David felhívta a lakására Carit, a nő pedig a lépcsőházban futott össze Shannával, aki éppen néhány személyes tárgyait szerette volna összeszedni a volt párjától minden előzetes egyeztetés nélkül. Ekkor pedig eltört benne valami, és kitervelte, hogy megöli riválisát. Azt nem tudni, hogy pontosan mikor tehette, de a nyomozás alapján Shanna halálra késelte Carit.

David 2012. november 13-án látta utoljára Carit, akitől csókkal köszönt el, majd később kapott a nőtől egy üzenetet, hogy éljenek együtt. Ez kifejezetten gyanús volt neki, hiszen megbeszélték, hogy nem lesz komoly a kapcsolatuk. A férfi erre nemet mondott és elkezdődött egy vége láthatatlan bosszú hadjárat, gyűlölködő üzenetekkel, ám végül kiderült az egész mögött Shanna áll.

Hónapokig Cari személyazonosságát használta, sőt még a meggyilkolt nő szüleivel is tartotta a kapcsolatot, hogy ne keressék őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.