Közel 20 év után kibékült Görög Zita és Kajdi Csaba

békülés Görög Zita Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita és Kajdi Csaba mintegy 18 évig nem állt szóba egymással. A hosszú mosolyszünet után azonban újra elkezdtek beszélni. A gyönyörű modell elárulta mi történt. 

„Amikor a 2001-es amerikai terrortámadás után haza kellett jönnöm New Yorkból, nem tudtam, mennyi időt töltök Budapesten, nem vettem ki albérletet. Pár hónapig együtt laktunk, de mint ahogy az lenni szokott, két dudás nem fért meg egy csárdában (nevet). Utána sokáig ha egy rendezvényen összefutottunk, épphogy köszöntünk, talán néha az is elmaradt. Huszonévesen olyan dolgokon is fel kapjuk a vizet, amit 40 felett észre sem veszünk. Néhány hete újra együtt forgattunk és próbáltuk felidézni, min vesztünk össze. Amellett, hogy nem jöttünk rá, sokkal fontosabbnak tartjuk a jelent és a jó emlékeket, ami összeköt" - mesélte Zita a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.