Hihetetlen! Terhes barátnőjét küldte el drogért a Jóbarátok színésze

Forrás: Getty Images/2017 Matthew Eisman/Matthew Eisman -
drog színész Jóbarátok Matthew Perry függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok jóképű színészéről, Matthew Perry-ről döbbenetes dolog derült ki: 10 évvel ezelőtt terhes barátnőjén keresztül szerzett magának drogokat.

Régóta tudni lehet, hogy a Jóbarátok egykori színésze, Matthew Perry hosszú évek óta szenvedélybeteg. Nemrég egészen elképesztő híresztelések láttak napvilágot vele kapcsolatban, miszerint 10 évvel ezelőtt terhes barátnője, Kayti Edwards szerezte be a színész számára a drogokat - írja a The Sun.

A Jóbarátok színészének, Matthew Perry-nek terhes barátnője segített hozzájutni a különféle drogokhoz Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

A barátnő egyébként csak a szállító volt, a költségeket Perry intézte.

"Amikor kinyitottuk a táskát néha tablettákkal, kokainnal volt tele, de az is előfordult, hogy heroint vagy cracket találtunk benne. Olyan volt, mint egy svédasztal, sosem tudtad, mit fogsz kapni"

- mesélte Kayti.

Kayti egyébként nem a színész gyermekével volt várandós, csak azért segített Perrynek, hogy a lesifotósok nehogy lebuktassák őt.

"Most, hogy visszatekintek, azt kérdezem magamtól, milyen barát voltam? De csak segíteni akartam" - mondta Edwards.

Azért jól megjutalmazta a színész az önzetlen barátnőt, akinek néha napi három alkalommal is el kellett mennie a drogokért, amiért 3-4 000 dollár (1,2 millió Ft) fizettséget kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.