Íme, a szexi szakácsnő, aki meztelenül alkot a konyhában - Videó

kötényben külföldi autóvásárlás Ruby Day meztelenül főzőcsatorna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös bombázó, Ruby Day nem mindennapi módon készít finomságokat a konyhában, mivel általában egy bikiniben, vagy meztelenül áll a tűzhely mögé, ilyenkor csak egy apró kötény fedi az idomait. Nem tudni, hogy a hiányos öltözetnek vagy az ínycsiklandozó ételeknek köszönhetően, de a háziasszony videóinak hatalmas rajongótábora van. 

Ruby Day akár egy átlagos háziasszony is lehetne, aki saját főzőcsatornát indított a Youtube-on, de ami kiemelkedővé teszi őt, az az, hogy mindezt egy aprócska bikiniben, vagy ruha nélkül, kötényben teszi meg.

A rajongók díjazzák a textilmentes videókat, amit a számok igazolnak a legjobban, ugyanis eddig már 450.000 iratkoztak fel a csatornájára - írja a The Sun.

Ruby videói igen rövidek, de annál tartalmasabbak, mivel nemcsak a főzés szeretetére hívják fel a figyelmet, hanem lehetőséget nyújtanak szórakozásra és sok nevetésre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.