földönkívüliek fotó NASA asztrobiológus bizonyíték brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit asztrobiológus, Barry DiGregorio azt állítja, hogy bizonyítékot talált arra, hogy léteznek a földönkívüliek, de ezt a NASA szándékosan titokban tartja. 

Nemrég az egyik marsjáró, a Curiosity, a Gale-kráterben készített néhány fotót, amelyeknek a segítségével megállapítható, hogy mikor tűnt el a Marsról a víz.

Barry DiGregorio asztrobiológus, a Buckingam Egyetem kutatója azonban valami mást vélt felfedezni a fotókon, amit állítása szerint a NASA szándékosan el akar titkolni a nyilvánosság elől - írja az International Business Times.

Egy brit asztrobiológus szerint, megvan a bizonyíték, hogy léteznek a földönkívüliek Forrás: NASA

DiGregorio nyomfosszíliákat állapított meg a felvételeken, amelyek az élőlények megkövült nyomait őrzik. Ezek lehetnek akár lábnyomok vagy élőlények által kialakított vájatok. Az asztrobiológus szerint, a NASA szándékosan nem akar erről tudomást venni, a marsjárót is elküldték onnan.

A kijelentésre reagált az űrhivatal egyik munkatársa, Sanjeev Gupta, aki szerint ezek nem lábnyomok, hanem egyszerű gipszkristályok, amelyeket bolygónkon is találhatunk ezerrel, és amelyek akkor képződnek, ha só koncentrálódik a vízben, majd a folyadék elpárolog - írja a player.hu.

Valamint Gupta szerint, ezek a kőzetek sokkal kisebbek élőben, körülbelül akkorák, mint egy szezámmag.

Barry DiGregorio azonban nem hagyja annyiban a dolgot, továbbra is felveszi a harcot a NASA-val szemben.

A Marson készült fotók itt megtekinthetőek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.