Kárpáti Rebeka kiakadt: lejárató hadjáratot indított ellene egy influenszer

fashion week kollekció lejáratás Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka Instagram sztoriban fakadt ki, úgy érzi egy lejárató hadjárat indult ellene.

"Kevés olyan komment van, ami gyomron talál, de ez most egy hatalmas gyomros volt. Egy influenszer lány indított ellenem egy lejárató hadjáratot. Egyébként nem ismerem ezt a lányt, soha nem is találkoztunk, de kitett egy sorozatot, hogy a mostani kollekcióm mennyire hasonlít egy másik márka ruháira, amelynek modellkedtem régen. Nem tudom, mit árthattam neki" - kezdte Rebeka.

A videókban kifejtette, hogy pár évvel ezelőtt az a bizonyos ruhamárka kereste meg őt, hogy készítsenek egy közös kollekciót. A ruhákat már ott is ő álmodta meg és nem kész termékekben modellkedett. Nem igazán volt megelégedve az akkor csapat munkamoráljával és inkorrektnek tartotta őket, így véget ért a közös együttműködésük. Ezért is gondolta úgy, hogy létrehozza a saját márkáját, amiben rengeteg munkája van.

"Mögöttem nincs tehetős szülő, se befektető, aki segít. Az összes félretett pénzem ebben a márkában van benne"- mondta a mostani kollekciójáról, ezért is érzi úgy, hogy ez egy igazán gusztustalan módja annak, hogy lejárassák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.