Miért ne? Home dekor karácsonyi ajándékötletek

karácsony home dekor karácsonyi ajándék ajándékötlet lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi ajándékozás nem könnyű, ha valóban olyasmivel szeretnéd meglepni a szeretteidet, aminek valóban örülnek és nem fog porfogóként szolgálni addig, míg felkerül a padlásra, abban a bizonyos lezárt dobozban. Egy lakásdekorációs meglepetésnek a legtöbben örülnek, feltéve, ha az valami különlegesség, vagy épp rendkívül személyes.

A hasznos ajándék nem egyenlő a rosszal. Gyerekként persze borzasztó volt megélni, hogy játék helyett valakitől ruhát kaptunk, de felnőttként a zokni és a tusfürdő csomag helyett egy konyhai mérleg nagyobb mosolyt csal annak az arcára, aki imád például süteményeket készíteni, főként, ha az a konyhai mérleg egy dizájn darab, ami lakásdekorációként is megállja a helyét a pulton.

Ne csak mini szobrokban gondolkodj: ékszer- óratartó, design hamutál, váza, tükör, óra, virágtartó, különböző kerámiák... engedd el a fantáziádat. Puhatold ki, hogy mire vágyik: olyan színt, anyagot és formát válassz, ami illik hozzá.

1. AH – Zita II design tükör homeconcept.hu 78 300 Ft, 2. Polygon beton falióra hoom.hu 16 900 Ft, 3. Magas fehér design váza gyöngyökkel venezia.hu 24 990 Ft, 4. Porcelán fűszertartó nuancekeramia.hu 6000 Ft, 5. Tesora ékszertartó vörösréz és beton designmarket.hu 12 700 Ft, 6. Matt és fényes arany színű absztrakt kerámia szobor lakberendezes-ajandek.hu 6990 Ft, 7. Cosima nagy márvány tálca innoconcept.hu 91 950 Ft Forrás: Life.hu

Mérd fel az „igényeket", ismerd a másik stílusát, otthonát, szükségleteit. Sose olyat válassz, ami neked tetszik, nézelődés közben a másik szemével próbálj fürkészni.

Természetesen a nagy lakberendezési áruházakban is beszerezhetsz olyasmit, amire vágyik a megajándékozottad, de nincs lehetősége megvenni. Nagyobb összeg esetén, akár többen össze is foghattok, és közösen adhatjátok.

Egy különleges, egyedi tárggyal szinte sosem lőhetsz mellé. A legjobb, ha hazai tervezőtől, alkotótól választasz ilyesmit, hiszen ezzel támogatod a magyar kreativitást és művészetet.

Persze nem kell mindig új dologban gondolkodni, antikosoknál, vintage vagy retro boltokban is szuper használt home dekor cuccokat lehet találni, bár ez némi utánajárást igényel, de hidd el, megéri a befektetett idő.

Bár nem dekoráció, de egy-egy bútor is remek választás lehet. Állólámpa, olvasófotel, tömör fából készült dohányzóasztal, könyvespolc... ami lényeges, hogy az adott személy valóban meglepetésként fogadja, ne vegye sértésnek és még véletlenül se vegyél olyat, ami felesleges lenne az otthonába, hiszen ezzel csak plusz gondot okozol az öröm helyett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.