Müller Cecília: Ezek a legfontosabb információk a védőoltásra való jelentkezéssel kapcsolatban

vakcina Operatív Törzs Müller Cecília regisztrálás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan azt már mi is megírtuk, megnyílt az online regisztráció a koronavírus elleni oltásra, amit tegnap este jelentett be a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, Dömötör Csaba a Facebook-oldalán. A jelentkezéssel kapcsolatban Müller Cecília foglalta össze a legfontosabb  információkat az Operatív Törzs mai sajtótájékoztatóján.

Új szakaszba lépett a koronavírussal szembeni védekezés, mivel elindult az online regisztráció a Covid-19 elleni oltásra. Aki szeretne élni a lehetőséggel, a vakcinainfo.gov.hu oldalán jelentkezhet.

Dömötör Csaba tájékoztatása alapján az oldal a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos legfrisebb információk mellett arról is tájékoztatást ad, hogy mikor kerül sor az oltóanyag beadására.

Müller Cecília arra buzdít mindenkit, hogy jelentkezzenek online a koronavírus elleni oltásra Forrás: Teknős Miklós

Az Operatív Törzs mai sajtótájékoztatóján Müller Cecilia a vakcinára való jelentkezés kapcsán elmondta, hogy az oldalra történő regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár. Abban az esetben, ha valaki a jelentkezés után meggondolná magát, megvan rá a lehetősége - írja a Blikk.

Müller Cecília mindenkit arra bíztat, hogy reigsztráljanak az oldalra, hiszen amint megvan a biztonságos vakcina, megkezdik az oltások beadását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.