Rég lehetett ennyire boldog Harry herceg: ez történt vele

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson -
boldogság királyi család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg sosem szerette igazán hírnevet, de nem tehetett mást, hiszen beleszületett a hírnévbe. Édesanyja, Diana hercegné halála után pedig különösen megutálta a sajtó világát, hiszen úgy véli  a szívek kirélynőjét a lesifotósok kergették a halálba. De most történt egy különös eset a fiatal herceggel, ami igazán jó kedvre derítette.

Harry herceget nem ismerték fel az utcán. A rengeteg hollywoodi sztárral ellentétben Harry és Meghan nem záratták be az üzletet, hogy csupán ők kettesben vásárolgassanak. A pár egy olyan időpontott választott a nézelődésre, mikor nincsenek sokan. Így, amíg ők vásároltak, egy kisgyerek eladónak nézte Harryt - írja a The Cut.

Azt pontosan nem tudni, hogy a herceg miként reagált az esetre, de valószínűleg nagyon boldog lehetett, hiszen minden vágya ez volt, hogy normális életet éljen..

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.