öngyilkos Tina Turner öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 81 éves Tina Turner visszagondolva életére, semmin sem változtatna. Az énekesnő ezt úgy állítja, hogy bizony távolról sem volt mindig boldog és gondtalan. 

Tina Turner élete 1962-ben fordult hatalmasat, amikor hozzáment Ike Turnerhez. A férfi drogozott, rendszeresen csalta feleségét, sőt, fizikailag bántalmazta is. Ezt a fajta terrort elégelte meg az énekesnő, aki egyik fellépése előtt öngyilkos akart lenni: 50 pirula altatót vett be.

Tina Turner Forrás: AFP/Sputnik/Yuryi Abramochkin

Az egyetlen dolog, amit éreztem, hogy véget akarok vetni ennek – mesélte a színésznő a Mirrornak. Tina Turnert később sem kímélte az élet. Szembe kellett néznie a rákkal, az agyvérzéssel és fia halálával is, ő mégsem változtatna semmin. Úgy érzi, a sok rossz bár megtörhette volna, ő mégis egyfajta hajtóerőként tekintett rájuk, és nélkülük ma teljesen más ember lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.