Ennyit fogyott már Rácz Géza: Schobert Norbert elérzékenyülve nyilatkozott

fogyás siker Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Géza 300 kilót nyomott betegsége miatt, ezzel az ország legsúlyosabb tinédzsereként vált ismertté. Az életmódváltást július kezdték el, azóta pedig már több mint 50 kilótól szabadult meg a fiatal férfi.

Norbi nyáron azt mondta a fogyás kapcsán, hogy a fiú élete a tét. Korához és magasságához képest körülbelül 220 kilóval volt több, de mára ez a szám változott. A Keto-menüt tartva a tegnapi mérlegelésen szinte már megható volt, amikor meglátták, hogy bizony az 5,5 hónap alatt 52 kilót sikerült leadni Gézának.

„Meghajlok Géza előtt, minden elismerésem" - kezdte a Borsnak a Norbi.

„Június 18-án kezdtük a nagy fogyást, akkor több volt, mint 300 kiló. Nem tudjuk, mennyi, mert az általános, mezőgazdasági mérleg 300 kilónál kiakadt. Kétszer stagnált a súlya. Most 11 kiló ment le egy hónap alatt, ami azt jelenti, hogy jelenleg 249 kiló. De ebből egyet a ruháira nyugodtan le lehet vonni. Döbbenetes, nagyon büszke vagyok rá!" – mondta Schobert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.