Hoppá! Elképesztő tetoválásokat varratott magára Tina és Emilio

Forrás: Spotlight Media -
Tina tetoválás Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házasok időről időre új varrással gazdagítják a testüket. Az év végére Emilio egy érzelmes feliratot, míg felesége egy mandalát tetováltatott magára.

Cseppet sem fukarkodik a tetoválásokkal Tina és Emilio, akik megismerkedésük óta mindenben egy húron pendülnek. Így a tetováltatásról is hasonlóan gondolkodnak és mivel kifejezetten szeretik őket, újabb és újabb szerzeményeket készíttetnek.

Még nagyon friss a dolog, most a karomon lévő helyeket kezdtem el feltölteni. Így egy nagy mandala készült a jobb karomra. Nagyon szeretem ezeket a különleges motívumokat, már több, hasonló jellegű tetoválásom is" – mondta Tina, akinek férje egy nem kevésbé látványos varrással lett gazdagabb.

Forrás: Spotlight Media

„'Csak Isten ítélhet meg!' ez a felirat került a mellkasomra angolul. Nem fájt, egy igazi hős voltam, nem úgy, mint Tina, aki a tetoválás készítése közben mindvégig sziszegett a fájdalomtól" – mondta nevetve Emilio, akinek felesége azonnal cáfolta a dolgot.

Forrás: Spotlight Media

„Szó sincs róla, hogy sziszegtem volna, sőt, még el is aludtam közben! Emilio valóban hősiesen tűrte a fájdalmat. Ez önmagában is meglepő, úgy pedig igazi elismerést érdemel, hogy a mellkas az egyik legkényesebb, legfájdalmasabb pont tetováltatás szempontjából. Bár hangját nem igazán hallatta Emilio miközben készült a mű, mégis falfehérre volt sápadva! Szerintem alig várta, hogy végezzenek. Most viszont már büszkén meséli mindenkinek, hogy ezen is túl van, a végeredménynek pedig nagyon örül" – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.