9 hónapja nem szabadul a koronavírustól egy 35 éves nő: reménytelennek érzi a helyzetet

hónapok óta küzdelem koronavírus Kanada fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még márciusban kapta el a koronavírust a 35 éves kanadai nő, Ashley Antonio, de azóta sem múltak el a tünetei, hónapok óta küzd az alattomos vírussal.

Ashley Antonio márciusban kapta el a koronavírust, mivel semmiféle alapbetegsége nem volt, nem igazán ijedt meg a pozitív teszt láttán, hiszen azt gondolta, hogy pár napon belül kiheveri az egészet.

9 hónapja küzd a koronavírussal egy kanadai nő Forrás: Shutterstock

A tünetei sem voltak annyira erősek, láz, fejfájás, izületi- és izomfájdalmak jelentkeztek nála, amelyek sajnos azóta sem múltak el. Sőt az elmúlt 9 hónapban összesen 4 alkalommal volt kórházban. Egyik alkalommal artritiszt és egy olyan szívbetegséget állapítottak meg nála, aminek következtében egy puszta ülőhelyzetből való felállástól felszökik a pulzusa. Ez sajnos a vírus miatt alakult ki nála, ami innentől kezdve végigkíséri az egész életét - írja a Blikk.

"Azt mondják mindenhol, ebbe a fertőzésbe vagy belehalsz, vagy felépülsz belőle. Sosem esik szó azokról az emberekről, akik ezen két állapot közé esnek"

- nyilatkozta a Washington Postnak a nő.

Bár már visszament dolgozni, többször előfordul, hogy felgyorsul a szívverése, nem tud rendesen levegőt venni, szoríta a mellkasa.

"Attól tartok, örökké ilyen maradok. Rendkívül frusztráló belegondolni, hogy az életem hátralévő részét így kell leélnem. Amikor van egy jobb napom, sosem gondolok arra, hogy így is marad. Egyszerűen reménytelennek érzem a helyzetem"

- mondta szomorúan Ashley.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.