Delhusa Gjon a koronavírusról: "Halálközeli állapotban voltam"

fájdalom Delhusa Gjon kórház koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, Delhusa Gjon is elkapta a koronavírust, aki olyan súlyos tüneteket produkált, hogy intenzív osztályra került. Összesen 23 napot töltött kórházban.

Október 26-án került kórházba a népszerű énekes. Delhusa akkor már 10 napja próbált megküzdeni a rosszullétével, ám egy idő után feladta. Mentőt hívott magához, akik megállapították Covid-19-el fertőződött. Delhusát az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe szállították.

Delhusa Gjon koronavírus-fertőzés miatt került kórházba Forrás: ATV/Esti Frizbi

Öt nappal később, október 31-én azonban rosszabbra fordult az állapota, tünetei olyan súlyossá váltak, hogy intenzív osztályra került.Összesen 23 napot töltött bent a kórházban, ahol szörnyű fájdalmakat kellett átélnie.

"1,5 millibárral lökték a tüdőbe az oxigént, miközben kapálóztam. Kaptam nyugtatókat, fájdalomcsillapítókat, halálközeli állapotban voltam. Aztán a negyedik napon a tüdőm sejtjei szépen lassan elkezdtek működni, befogadták az oxigént"

- mondta a Blikknek Gjon.

Az énekes még gyenge, de szerencsére napról napra jobban érzi magát,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.