Kiderült, miért ment tönkre Vitray Tamás és Hofi Géza legendás barátsága

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
barátság Vitray Tamás Hofi Géza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitray Tamás és Hofi Géza között igazi mély barátság volt, ám egyszer Vitray meghívta a műsorába a humoristát, onnantól kezdve nem álltak szóba egymással.

Régóta jó barátságot ápolt Hofi Géza Vitray Tamással, több közös műsoruk is volt. Ám kapcsolatuk hirtelen olyan szinten megromlott, hogy többet szóba sem álltak egymással. A népszerű humorista többször köszörülte nyelvét az ismert tévésen utána.
Vitray most a Spektrum YouTube-csatornáján Az első influenszerek című műsorban mesélte el, mi is történt valójában.

Úgy kezdődött, hogy a tévés meghívta barátját az Ötszemközt című beszélgetős műsorába.
„Beszélni akart velem előtte, ezért találkoztunk az újságíróklubban. Azt mondta, attól fél, hogy tőle poénokat várnak az emberek, mert ez a foglalkozása. Ha az életéről beszél, csalódni fognak a nézők. Nem tudtam megígérni neki, hogy viccelődjön végig, mert az ő élete tényleg nem volt vicces, nehéz utat járt be addig, amíg ő lett a Hofi. Megegyeztünk abban, hogy a műsor elején elmondom a nézőknek, ezúttal ne várják a tréfát" – emlékezett vissza Vitray.

Vitray Tamás elárulta, miért romlott meg a barátsága Hofival. Fotó: Hirling Bálint [origo]

A műsorban a tévés szerint semmi sértő nem hangzott el, jól sikerült a beszélgetés, ám Hofi és főnökei nem így gondolták.

„Volt két gazdája Hofi Gézának, az egyik a Mikroszkóp Színpadon Komlós János, a másik a televízióban a jóbarátom, Horváth Ádám. Vele egyébként utólag megtárgyaltuk mindezt, Komlóssal nem. Mindkettő megsértődött rám, amiért nem beszéltem velük és kértem kvázi engedélyt, járuljanak hozzá, hogy a Géza egy komoly életinterjúban részt vegyen. Azt mondták, nagyon sok kárt okozott ez a műsor Hofinak."

Ezt követően a két jó barát nem találkozott, és soha nem is beszélt többet egymással, Hofi műsoraiban pedig gyakran élcelődött Vitray Tamáson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.