Szintet lépett Nádai Anikó és Weisz Fanni exének kapcsolata: mély érzelmek alakultak ki

Hajmásy Péter fotó titkolózás szerelem Nádai Anikó Jelek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén robbant a hír, hogy az álompárnak tartott Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter végleg szakítottak. Azóta a gyönyörű modellnek már új párja van, aki nem más, mint Nádai Anikó volt kedvese, most pedig úgy tűnik, Hagyma életébe is belépett egy új nő, méghozzá a már említett Nádai Anikó és úgy tűnik, nagyon is komolyan gondolják a kapcsolatukat. 

Nádai Anikó tavasszal szakított szerelmével. A dolog akkor nagyon megviselte a műsorvezetőt, de egy pillanatra sem tett le arról, hogy valaki mellett újra megtalálja a szerelmet. Úgy tűnik, nem sokáig kellett várnia, a szőke herceg ugyanis hamar kopogtatatott az ajtaján, Weisz Fanni exe, Hajmásy Péter személyében.

Már korábban is lehetett sejteni hogy Nádai Anikó és Hajmásy Péter összejöttek, ám ők eddig nem nyilatkoztak erről, tehát se nem cáfolták, se nem erősítették meg a hírt. Most azonban egyértelmű jelek utalnak arra, hogy sokkal többről van szó, mint ismerkedés, a fiatalok már komoly érzelmeket táplálnak egymást iránt.

Anikó nemrég egy fotót osztott meg Instagram sztorijában, ahol a keze egy férfi kézzel fonódik össze, amit egy piros szívecskével erősített meg - írja a Bors.

A fotóra sejtelmesen reagált Peti.

"Majd ha itt lesz az ideje, szívesen mesélek"

- mondta a férfi, aki kijelentésével nem is tagadta, hogy ő keze szerepel-e a fotón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.